Wat zijn de verschillende soorten lakbescherming?

Painting and wood preservation​​​ foto

In principe zijn er twee verschillende soorten lakbeschermingsfolies.

Waterafstotende film: het wordt meestal gebruikt in klimaten waar regen zeer zeldzaam is. In dit geval is geen bescherming nodig. Dit soort folie wordt ook gebruikt om deuren te beschermen.

Waterafstotende folie: wordt meestal gebruikt bij meer regen, maar wordt ook gebruikt om apparaten en apparatuur te beschermen.

Beiden ademen sterk tegen uv, samen met het behoud van de financiën van het voertuig.

Verfbeschermingsfilm

Waterafstotende ute wordt als laatste redmiddel toegepast bij bijzonder slecht weer en de UV-stralen slaan neer in de hitte en de vrieskou – in dit geval dient de film om het voertuig te beschermen wanneer de regen het weer niet laat ademen in.

Waterafstotend

In tegenstelling tot het waterafstotende middel, is waterbestendig een soort heldere filmcoating die wordt aangebracht wanneer het voertuig niet wordt blootgesteld aan krachten en druk van de natuur. In dit geval wordt een pijnloze dunne coating aangebracht zodat het voertuig geen vlekken krijgt maar tegelijkertijd de tint eruit ziet alsof deze rechtstreeks uit de fabriek komt.

Waterafstotende ute kan alleen worden gebruikt met glaspakket of dia's en kan niet op de voorruit of het raam worden aangebracht.

Raam tinten

Er zijn enkele staten die het vermogen van de bestuurder om de voor- en achterruiten van geregistreerde voertuigen te tinten, beperken. Die staat moet bij wet bekendmaken welke automobilisten ramen mogen tinten en waarom.

Elke staat heeft zijn eigen registratie van voertuigen, daarom kunt u DMV vragen of uw auto in die staat is geregistreerd.

U kunt DMV vragen om te weten wat het wettelijke tintingspercentage is voor uw ramen, van het Texas Department of Vehicles, u kunt opzoeken wat de percentages zijn voor het blinderen van ramen, bijvoorbeeld om te bepalen of u al dan niet geregistreerd bent in Texas .

Woont u in een staat waar het tinten van uw ruiten niet is toegestaan, zorg er dan voor dat u een speciale voorruit en zijruitspeling Tint aanschaft. Er zijn bedrijven die dit allemaal gratis doen, u hoeft alleen maar contact met hen op te nemen en meer te weten te komen over hun procedures.

Het spreekt voor zich dat als u zich nog steeds afvraagt ​​wat voor soort tint uw auto nodig heeft, u gewoon een goede tintenspecialist inschakelt. Hij zal het werk voor u doen met de Tint- of Non-Tint-indicator.

Als we nu uitzoeken over welk tintpercentage we het hebben, denkt u dan dat het tinten van uw ramen alleen voor die luxe auto's is waarvan de ramen blind zijn verzegeld? Welnu, vandaag is het antwoord Nee, aangezien de meeste staten wetten hebben die het mogelijk maken dat "utility" voertuigen zoals de meeste SC-voertuigen, ambulances, brandweerwagens, naderende taxi's, enz. gekocht op een veiling, hun ramen "urized" hebben tot een toelaatbare temperatuur van 107*** of 10***.

De cijfers hier geven aan hoeveel cosmetisch opgeloste film is opgelost op deze voertuigen.

Sommige staten beperkten de stroom van 12% of minder in een van hun officiële auto-tijdschriften van de staat.

Bepaalde grenslanden staan ​​een flux van maximaal 3% toe.

Andere staten beperken onder de 12%.

Some states have laws that prevent establishments such as drive-up windows, carrying customers to the catering area of the establishment to advocate for their desired laws on window tinting.

The percentage of solar powered "light-emitting diodes" on these vehicles is continually increasing.

In some areas where the Crime rate is very high and the temperature in the Cities is extreme, professional window tinting facilities are limited to certain time frames, as per the requests of the Police departments.

The crowd is on a tampering spree with regards to window tinting laws. Some states are stalked by criminals and if you call the police on these guys, then the response time is paramount to finding you.

Anything behind the scene of automobiles is the prime target for criminals and auto tinting is of extreme importance to stop this kind of crime.

Als u iemand kent die getinte ruiten op uw voertuig heeft, laten we dan samenkomen en ervoor zorgen dat iedereen voldoet aan de Met dank aan de politie-autoriteiten. Laten we druk uitoefenen op de staat en de mensen in Washington om hieraan beperkingen op te leggen. Maar dit gebeurt niet, omdat de tintenwinkels records maken van meer dan 400% van de niet-dealerwinkels die ruiten laten tinten.

Starbucks, dat de afgelopen 10 jaar goedkoop heeft gewonnen naarmate hun voorraad tinttinten is gegroeid, lijdt onder zijn klanten.

Ford probeert erachter te komen hoe te concurreren in een markt waar maatwerk de norm is. Overweeg dit alles alstublieft.